sakit2

nak tanya normal ke pregnant baru 8weeks sakit2 perot dgn sakit pingang..

5 Balas

Normal awk. Tapi klu sakit sgt better pergi check. Haritu sy sampai admitted sbb sakit sgt dekat perut

normal sis, tp kalau terlampau sakit sangat sampai tkboleh nak bergerak. refer doctor tau

saya rasa jgk skg 6 w..tp pengalamn gugur saya th lpas ada darah2 koko tu tanda nk gugr

sy 8w pon tgh sakit mcm senggugut .. nak2 ble lps buang air bsr ..

4y ago

oo xapa la..klu ada drah kena ceck doctor

Ya sis. Rahim mengembang tu. Nanti akan rasa mcm sakit period lg