31 weeks dah, normal ke dah start sakit pingang and bawah perut dah start sakit..

ada x yang sama mcm sy. 31weeks dah start sakit2.. risauu ank frst xde pengalaman lagi..

8 Balas

31 & 32 weeks ni start dah sakit tangan lenguh2 smpi tak bole genggam & kaki mcm nak bengkak taknak bengkak...masa tidur tu paling mencabar...rasa nak duduk2 tdo ja...sbb kalo baring tak selesa ke kiri kanan...kalo baring terlentang lg la...makin kuat berdengur..pagi2 kering hidung...korek hidung ada darah sikit...mmg memory btl pregnant ni...

Saya punnn dah start sakit pinggang . Malam malam tersedarr rasa nk nangis 😂 org lain sedap tidur kita pusing kiri kanan xkena dah dkt subuhhh bru dpt lena. Ehh tuptup anak sulung pulakkkk bangun 😂😂 keluar betul waktu tidurr sejak trimester ketiga nihhh.

2y ago

Semoga dipermudahkan semua urusan momy semua yaaaa 🌸🤲🏻

Samalah awak. Bersabar je la. Husband dah siap suh tido duduk jer sampai bersalin klau xleh mengiring. Sakit pinggang sakit pinggul sakit bahu semua serba xkena. Nak diri penat nak duduk xsedap nak baring pun xkena.

2y ago

Mcm nak tak nak jer tdo...

Sayaaa sblom tidur kenaa husb urut urut duluu . Kadangg subuh terbangun nngis sebab sakit bwah perutt sangat . Husb urut lgi lpastu tidur balikk

sy 32weeks. kdg rasa sakit dekat tmpt bekas operate anak sulung. sakit blah dalam. risau kdg

I smpi tahap tak boleh nak jalan few days then menangis lah atas katil 🥹

Normal je, dun worry. Banyak rehat okay

Ye, smpai bsalin rasa mcmtu. Sabar ye.

2y ago

tuelhh nk x nk kne hadap jugak utk sebuah kemanisan kn..