Assamualaikum..nak tanya normal ke kalau sakit pingang?

kandungan baru 4minggu6hari..tpi dari awal tahu dah sakit2..sy pernah czer thun 2018..terima kasih ibu ibu 🥰

3 Balas

sy bru 4minggu3hari. pernh czer tahun 2020, skrg tgh sakit pinggang tp lebih kepada cramping mcm nak period. semoga dpermudahkan dan kandungan kita sihat semuanyaa

2y ago

yeke.. mungkin sbb kita pernah czer kot kan..moga dipermudahkan segala urusan ibu2 semua ye..

sy pun tgh sakit pinggang jugak ni. belah kanan sakit yg minimal. kandungan bru sbulan

2y ago

sama la..ddk lama sikit dah sakit..moga dipermudahkan segala urusan kita semua

normal

2y ago

ouh normal ye.. terima kasih jawap 🥰