normal ke 8weeks sakit2?

Hiii.. sy tgh pregnant first baby, baru 8 weeks. Normal ke kalo sakit2 pinggang mcm nk senggugut period tu, sakit kat ari2, lenguh2 kat bontot, kdg2 beserta dgn bdn panas, sakit belikat n lenguh satu bdn mcm baru lepas exercise berat, padahal x pun.. risau juga. ?

15 Balas

normal rasanya.. saya siap tampal koyok untk yg lenguh2 tu... baru la sedap nak duduk / baring.. sbb rasa sejuk je...

Normal.. Sy pun dulu sampai demam awal2 pregnancy.. Terus jumpa doc bagai. Sakit sana.. Sakit sini 😅😁

saya mcmtula dulu sampai suami tegur kot demam ke badan panas sangat tapi kita ta demam pun

Normal kot sis.. saya pun sama. Ni dh 10weeks pun sama je. Kdg cramp kat bwh perut..

normal rasanya..mcm sy dlu..breast bengkak..apa suma..simptom sama mcm nak period..

Tapi sakit ari2 tu bahaya sis. Sis kena hati2. Jgn buat kerja berat

normal kot sis .. saya pun 8week .. sakit sama mcm sis ..

Normal je. Asalkan x bleeding

Normal sis.. 😊

Ye normal sis