7minggu pregnant

Nak tanya, normal ke pregnant 7minggu scan xnampak apa2 lagi. Cuma nampak kantung je? Erm ada yg tahu tak?

6 Balas

Kandungan ke6..7w peknen,g scan ada kantung je..ikut scan baru 5w..doc kata kandungan xjd..tgu 2 mgu kot² kantung jth sdri..lepas 2mgu,kantung xjth² jgk..g klinik krajaan masa 10w,scan,nmpk baby tp xde heartbeat..ikut scan bru 8w..repeat scan msa 12w,alhamdulillah,baby membesar dgn sihat,ikut scan dh 11w lebih..n skrg dh 31w,alhamdulillah,kandungan sihat..refer kk sis,diorg akn pantau..insyaAllah,ada tu,cuma lmbt sikit nampak..

3y ago

Saya 7 minggu Dr scan...baby kcik lg... repeat scan khamis 6/5 dah 9 mggu...x nmpk denyutan jantung baby...Dr klinik soh jmpa Dr hospital...Dr hospital scan hari yg sama x jmpa jgk... Dr bg appointment tuk jmpa pakar 18/5 ni...smlm 8/5 Saya scan di klinik swasta...baby dh 9 bulan 2 hari...mmg tarikh betul..Dr pelik baby mmbesar tp x jumpa denyutan lagi...Saya xde sakit2 xde turun tanda buat msa ni...Dr kata 18 tu kalau x turun tanda kne cuci...adakah sbb baby kecik lagi ssh nampak denyutan jantung..

normal.. ad janin yg terlalu kcik awal2 hamil ni, sbb tu scan xnmpak, tp mcm sy 7w dh nmpak dh baby skali heartbeat

not sure..sy scan 8week dan nmpk kantung and hearbeat. tgk doktor awk ckp apa

saya scan 7week da nampak heartbeat

normal 10 atau 11 keatas baru jelas

nrmal..8w ke atas bru npk sume