Najis bayi 9 bulan

Nak tanya normal ke najis bayi 9 bulan warna mcmni ye? Ada merah2 tu sbb saya bagi buah naga. Risau pulak sbb warna kelabu

Najis bayi 9 bulan
6 Balas

Najis anak sy pun mcm ni bila mkn buah naga. Mungkin tahi normal tu campur warna naga tu jd gini. If sis g klinik share la ye kenapa.

Najis warna kelabu sangat tak normal sis. Better sis bawa anak gi hospital. Tunjuk sekali gambar ni kat dr.

anak saya makan buah naga pon jadi colour macm ni najis dia colour mcm lumpur..

selalu najis warna gelap nie nb je.. mcm ta normal

sis da jumpa doc ke? najis anak sy pun mcmni jgk

warna kelabu tu mcm xnormal je tu