Warna Pop Bayi

hai saya nak tanya.. kenapa warna najis anak bertukar warna kelabu selepas makan buah naga tadi pagi.. seharian ne warna kelabu.. usia anak minggu depan genap sebulan.. keadaan macam biasa.. aktif dan lasak.. terima kasih..

5 Balas

normal jek sis.. anak sy 8bulan suke mkn buah naga, mmg berak jadi wrna merah, merah gelap.. anak sis dh setahun tu, agaknya brcmpur buah tu yg jadi kelabu..hehe..ade bijik2 buah tu x?

3y ago

ooo macam tu.. terima kasih banyak ya sis..

Najis hitam lepas makan buah naga tu normal je. sbb kita kalau makan buah naga pun najis warna merah atau gelap sbb biji2 nya.

Maaf, yang makan buah naga tu ibunya ke anaknya 😅. Puan boleh refer warna najis disini.

3y ago

usia anak saya nak genap setahun.. bukan sebulan

najis hitam ni normal juga sis... :)

silap.. usia anak saya genap setahun