Najis warna kelabu

Salam mommiess. Nak tanya, bayi sy umur 9 bulan, najis warna kelabu macamni.. Baru start 2 hari.. Sekarang ni dia minum susu botol anmum, makan cerelac dan ayam rebus (blender). Normal ka tak ya? Ada sesiapa yg ada pengalaman macam ni?

Najis warna kelabu
2 Balas

kena tgok keadaan ank, dia meragam tak? warna najis akn ikut apa yg dia makan. Klau tak meragam n berak mcm biasa maknanya perut dia ok. klau meragam perut sakit. mmy kena selang seli kenalkan dgn mknan yg berbeza. kalau kita yg tua ni mkn ayam rebus n cerelac tu mgkin cuba skli lpastu xnk dh 😅.

anak sis brapa lama najis wrna kelabu?