Pregnant perut kecik

Hi nak tanya, normal ke kalau pregnant 7 bulan perut kecik? Ramai kata perut kecik nnti baby lahir mesti kecik. Down rasa 😓#firstmom #pleasehelp

14 Balas

Perut saya pon kecik je wak. bila org tanya mesti dorg akan kata kecik. tapi saya buat donno je. tadi checkup pon doc kata berat baby okay. jadi kenapa nk peduli cakap org. kalau perut besar sekalipon bukan dorg yg bawakkan. diri sendiri jugak yg kena. awak takyah peduli apa yg org cakap. asalkan awak dgn baby sihat alhamdulillah. takyah down tau. just enjoy your pregnancy❤️