Keputihan ketika stress

Hi , nak tanya.. Normal ke kalau keluar keputihan masa kita tgh stress? Banyak plak keluar 🥲

5 Balas

Samala dgn saya sis, sejak prgnant ni, keputihan banyak, ketul2, nasib tak gatal n berbau sangat. Ada kata normal, risau la pulakk😅

2y ago

Betul. Saya pun tak gatal and takde bau.. cuma basah je kalau keluar keputihan tu 🫠

Yup normal. Even kita banyak buat kerja, makan/minum manis2 pun akan keluar keputihan. So better elakkan.

2y ago

Alright sis. Tq ❤️

Normal sebab masa mengandung ni hormon kita berubah.

Normal. Kalau penat sgt, byk berjalan pn keluar byk

normal