sesak nafas

hi saya nak tanya, normal ke kalau baring terlentang dada rasa kena himpit even dah tukar position mengiring kiri/kanan pun still sama. kena duduk baru tak sakit dada. saya baru 24w 3d

5 Balas

cuba tarik nafas panjang, lega tak? saya kadang mcm tu. sebab masa baring terlentang tu salur darah ke jantung tu terhimpit, jadi takes time nak bagi dia flow betul2 semula. kalau risau, jumpa doktor.

saya pon dulu gitu. tarik nafas kena slow ii baru ok pastu tidur mengiring

kalau xlega kena jumpa doc cek apa yg patut

kena jumpa doktor lh