Perut Bump

Nak Tanya Normal Ke Kalau Dah Masuk 13week Tapi Perut Tak Nampak Lagi Bump Dia , Nampak Macam Perut Biasa Jee . Takda Pengalaman Lagi First Baby ?

115 Balas

Sy pn skrg 3month1week pun tk nmpk lg fst pgnt 4month da nmpk bby bump sec pgnt ni tktau lg hehe

5y ago

Ykee sis tulaa org kata mcm tu jugaa , ank first mmg susah nk nmpk sgt

Sy dh 5bln tp perut nmpk mcm biasa je.. 😅Klu org x prasan org xtau sy preggy.. 😍😍

23week Bru npk bumb...tu pown Org still xprasan.. N ask yeke pregnant 😂😂😂

Normal..n depend pd ketebalan perut..awak mcm sy gk.16week..tp sy dh nmpk dh..

Ank ke 5 nk msuk 4 bln dah nmpk sikit2. Skrng nk msuk 5 bln memang nmpk sngt.

Normal. Saya masa dah 7 months nak masuk 8 months pun tak nampak sangat 🤭

Sy bru masuk 21w bru nmpk sikit baby bump.. Myb sy jenis badan berisi kot..

Normal sis.. Sy 7 bulan bru nampak perut.. Org tak tahu pon sy pregnant

Sy 17w npk mcm buncit je. Ank first dulu 20w baru rasa pegerakkan.

Normal...ikut perot mommy jgk..selalunye 16w mmg akn nmpk timbul..