ingin tahu

Nak tanya normal ke baby bru lahir kuat berak.... Setiap kali susu msti dia akan berak...

17 Balas

Normal sis.. Klu baby balik2 berak tu tandanya baby dpt cukup susu & jaundice baby pun akan cpt turun 😉

5y ago

Ya.. Mmg mcm tu sis.. Nt lama2 pandai ok la tu berak baby.. Kdg seminggu sekali ja baby berak.. Ne utk fully breastfeeding😉

Normal. Anak sy pom mcm tu dulu, 7-8 kali tukar pampers. Xsmpai 5 minit salin baru, dah berak lg😅

4y ago

Sama macam anak saya. Mula risau tapi bila baca ok normal hehe

lagi bagus dia kuat berak. kurang dapat sembelit or kembung perut.

Normal. Paling kerap tukar pampers masa ni la. Huhu

Normal la..mesti najis warna hitam kan

5y ago

Dari duk wad lg... Misi kata biasa

Dlm duk tnya dia berak lg...

yaa kdg sehari 7-8 kali

normal

Normal je sis.

Normal sis .