Tak berak seharian

Nak tanya, normal ke baby 39hari tak berak seharian? Susu bf + fm. Risau pulak dia tak berak

6 Balas

anak sy mcm nie. .tak berakk. .pastu dr ckp biasa nye bby da sebulan mmng normal tak berak hari2. .asal kan dia kntut n nk mnum susu okay laaa. .mcm sy klu agak2 dia lama tak berak .ade hari sy akan lbh kan bgi fm. .bila da berak sy campur blk. .mcm anak sy kdg2 3 4 hari tak berak. ,sy akn urut dia hari2. .n bg fm. .nnti dia berak la. .skli dia berak mmng bnyk. ,tp klu risau pg je la klinik

1y ago

Sama mcm tu sis, beri susu fm bru dia berak. Normal ke? 😅