masalah keputihan semasa hamil

Nak tanya nie boleh ke mommy" ? Kalau keputihan keluar masa hamil Tak jadi apa" juga kha ngan baby ? ? Keputihan berwarna susu basi? Nie baby pertama jadi saya tak tahu? Kesan sampingan keputihan?? Nie Tolong tujuk ajar ya mommy"? Saya risau ngan baby kat dalam perut nie Kadang rasa sakit perut N susah nak tidur Saya pregnant 4bulan

1 Balas

kalau keputihan tu gatal & bertukar warna..bgtau ja ngn doc d kkia. nt doc akan check utk gbs atau bg ubat insert utk redakan gatal/keputihan