KEPUTIHAN W7

Masuk w7 terus keluar keputihan (selama nie kering). Esoknya perut cramp. Harinie, masih terasa cramp lg and keluar keputihan tp tak banyak. Malam td sakit bahagian rahim lain mcm. Macam rasa bergerak².. org kata baby tgh membesar. Betul ke? Sy nie sebaik mungkin nk positifkan mindset. #keputihan #ingintahu #firstbaby

1 Balas

7week bby kecik lagii, nmpk kantung je kalau scan. xbergerak pon lagii. nnti msuk 15w baru bby gerak tu, pon ade ibu x rasa, ade yg 21w bru rasa. selalu yg bergerak dlm tu angin.

2y ago

insha Allah , ameen ya rabb