Kesan vaksin untuk hamil

Hai mommy...Ain nak tanya ...a Ada tak paraw lommy yang ambik vaksin lepas tu dapat kesan sampingan...Mmm kalau ada boleh tak share Ngan Ain pleasse? Ain minggu nie baru nak ambik... Kebetulan dah kandungan 15 mggu .#firstbaby

1 Balas

Untuk mudahkan kerja puan, boleh search Vaksin dlm app ni dan baca byk soalan dan jawapan berkenaan vaksin ni. Bkn apa, soalan vaksin ni selalu berulang-ulang. Kesan sampingan ni ikut orang. Ada yg tak rasa apa, ada yg akan demam, sakit badan. Ada yg cuma lenguh kt tempat suntik, ada jd jadi extra mengantuk dan lapar, ada yg positif Covid juga lepas vaksin.