Botol Susu

Nak tanya ni...baby sy 4 bln lbh sblm ni ok je susu botol...minum s26...tp skrg dia slu tolak bila bg botol...dia cari breast mummy jgk...sy dh nk masuk keje bln dpn...so risau dia xnk susu botol...sy tak pasti dia dh xnk botol tu atau susu s26 tu...dh try tkr susu dutch baby, anmum, similac inte p pn sama...bila btl2 lapar baru nk minum botol...dh try tkr botol dr pigeon ke mam pn sama jgk...ibu2 ada pengalaman tak? Blh share tips or pengalaman? Sy kesian kdg dia tdo x lena sbb x kenyang...susu badan sy x byk dh...

3 Balas

Sama sis, anak sy da 1 minggu ni xnak susu botol 😭 da la sy bekerja, pengasuh da bising anak lgsg xnak minum susu, dia cari breast Mamanya 😢 umur 4 bln