Botol susu pigeon

hai,sy ada baby 4month..masa dia umur sebulan lebih2,,dia minum susu dlm botol,susu ibu jgk.lepas tu,sy lupa nk bagi dlm botol..now,baby dh xnk botol..any suggestions?plssss

2 Balas

try botol yang puting dia nak dekat sama dgn nipples, baby saya tk suka puting avent tp sesuai MAM punya puting so try cari yg lebih kurang dgn nipple and bg cuba 2-3kali

Sy try puting pigeon.. anak sy ok.. ibu try cari kepala puting yg size panjang pendek tu seakan² size ibu..