Confirm ke? Minta pencerahan ya.

Hi. Nak tanya. Ni first pengalaman saya. Last week saya ada buat upt. Double line tapi samar. Minggu ni buat lagi. Dah semakin terang. Saya dah dikira positive ke ya? Upt putih tu last week. Upt putih biru this week. Upt clearblue yang weeks tu last week juga.

Confirm ke? Minta pencerahan ya.
23 Balas

Tahniah anda tak lama lagi jadi ibu. Mulai sekarang kena jaga diri dan kesihatan jangan lupa jumpa doktor

+v dah tu sama mc sy..tahniah sis jaga dri ye jgn buat kje berat2

Tahniah ,🥰🥰 jaga diri sis ,doakan saya jgak smoga positif😊😊

Positive tu. Sama gan saya samar samar. Alhamdulilah tahniahh

InsyaAllah positif. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

positive ! tahniah mommy ♥️

tahniah..ada dh tu..jge diri

alhamdulillah... tahniah...

Tahniah .. awk positive ..

Yes. Positive. Tahniah😄