scan kdungan x jelas

Nak tanya mummy2 semua...kandungan baru 7w6d kalau scan memang x nampak lagi ke?smlm pergi scan susa nak npak...ambil masa scan..pastu npak la gambaran tp x jelas...risau pun ada jg ni..tp doc tu suru dtg lg 2mgu...

scan kdungan x jelas
2 Balas

Utk oengatahuan ibu2 ye...lain org lain results...ada yg dah nampak d awal kandungan ada yg x..ada juga 14w bru dengar heart beat...so jgn risau..selagi ada kantung baby..insyallah baby Ada.

sy scan almost 8w dh nampak degup jantung baby