35 weeks dah rasa sakit2....

Nak tanya mummy2... kalau ikut kan ni anak ke-4 selepas 8 tahun.. x pernah rasa mcm ni masa preggy dulu.... tp kali ni baru 35 weeks sy dh rasa sakit2 mcm kena induce nak berasalin... sakit celah kanan... and bila bby move tu terasa sakit sgt mcm nak bersalin... tapi tak ada turun tanda apa2... ada suggestion tak....??

1 Balas

normal lar tu sis...psl jarak mengandung jauh...Sya pon hri tu jarak 6thun rsa pon mcm sis rsa tu...tpi Sya mmg brslin awal 35week4day air ketuban pecah😊