Sakit2 peha Kiri, celah kangkang Dan faraj

Hi mommies, saya dh 35 minggu, tapi sejak minggu lepas bahagian peha, celah kangkang saya sakit2 mcm rasa urat tertarik pun ada juga, Dan bahagian faraj menyucuk2. Lebih2 lagi klu Baru bangun tido. nak alihkan kaki tu mmg terasa sgt. Ada yg alami mcm ni ke? Risai saya sbb rasa sakit2 ngilu 😢#advicepls

2 Balas

Tu kita pggil SPD, nti Cuba awk search, saya ade jgk tgk exercise yg sesuai utk krgkn sakit bhgian tu, saya dh 32 5 hari, dh trasa skit xselesa, bnde ni normal katanya utk org pregnant, hrp2 dipermudahkan la utk kita sume. Aminn

11mo ago

Ohh awk SPD sbb aktif Sgt exercise or mcm mana? Ke sbb SPD awk exercise?

I feel you. pernah tny nurse, nurse cakap sebab baby dah besar.