40 weeks 2 days

Nak tanya mummy2 disini, ada tak siapa2 still 40 weeks 2 days ni belum ada tanda apa2 lagi? Any tips untuk cepat cm buka? Selain exercise

2 Balas

Sama mengandung anak sulung sy. Smpaii diorg bg tarikh masuk wrd nk bg ubat paksa berslin dah. Sehri pikiaq takut. Last2 esok nak masuk ward malam tu xdan nak admit dah berslin .. Lebih due date . Alhamdulillah misi dekat rumah jgak dia pon pelik x beranak2 lgi diaa bg petua. Beli ayaq anugerah tuu minum, dan minum 2 botol p lebour room bersalin. Allah permudahkan. Nii alhamdulillah nak masuk anak ke 4 dah.

kerapkan bersama suami