40 weeks 2 days

Dah overdue.. buat appointment dengan doc mase 40 weeks.. doc check jalan xbukak lagi tapi kepala bby dah masuk laluan.. 19 hb kalau xade tanda2 lagi, kne admit.. doakan semua urusan sy dipermudahkan mummy2 semua.. #firstbaby

2 Balas

Smoga sist dan baby sihat wal afiat...smoga sist dbri kkuatan..ktabahan dan kemudahan sepanjang proses brsalin samada sebelum,semasa dan slpas brsalin..amiin2 ya rabbal alamin..😊😊

sama la kita sis..19 nie kena admit sebab dah masuk 40 weeks..semoga urusan kita dipermudahkan...