ubat keputihan

Nak tanya mommy2 yang ada ambil ubat keputihan..bila masuk ubat melalui bawah ada rasa sakit apa2 tak?? Berkesan tak guna ubat tu? Atau..ada cara lain tak selain ubat

4 Balas

Sy ada mslah kputihan lepas jumpa dok dia bgi ubt msuk bawah.. Nak x nak kena masuk juga sbb tak sgup lg kena seluk2 gatal lgi... Cra sya bagi vaseline sdikit kat ubt tu senang sgt msuk tak nyilu... Sis boleh cuba.. Skrg tak ada dh kputihan gatal phn tak da.

5y ago

Tu cra sya sis... Sbb ubt tu bs 4 kn... 😊

xde rsa skit apa2 pn cuma krang selesa je ckit..tp blh try amalkn yogurt,barli suam n air kosong suam bnyk2

5y ago

Ok sis..tq ☺

Ada sis.. Tdi ada ibu yg suggest supaya amalkan yogurt.. bsama2 la kita mncuba ya😀

5y ago

Oh..ok2 tq sis ☺

👍