ubat keputihan

kalau lepas guna ubat keputihan insert tu memang keputihan akan keluar banyak ke? ambil masa berapa hari untuk habis ?

2 Balas

Kalau saya, dia keluar tak banyak sangat. Dalam masa dua minggu macamtu baru habis. Kena korek masa nak cuci tu 😁 kadang ade keluar berkeping keping.

sy guna takde langsung lepas tu . tp lepas sebulan teruk semula . better ckp dgn doc . takut gbs

5y ago

aah sy langsung tak kuar pape keputihan lepas tu . tp kesan sbln je dgn sy .