Hi

Nak tanya mommy2 semua. Siapa yang pernah tiap kali scan due date akan lari 1 minggu macam tu (maybe baby kecik). Sebab kan due date ikut size baby jugak. Minggu ke berapa ye mommy bersalin kalau macam tu? Awal dari due date atau lebih atau ikut due date?

7 Balas

Mcm sy tiap kali scan mesti awal bbrap hari dr edd. Last sy scan edd dlm 7/2/2020. Edd sy 10/2/2020. Sblm tu scan msa 29w, tp msa scan dh 30w. Skrg ni pttnya 32w. Tapi sy agak 33w la kot. Baby besar smggu. 😆 Jd plan dgn husband standby hujung jan je. Sbb tk yakin keluar 10/2/2020 tu. 😅