Betul Ke Laksa Boleh Sebabkan Keguguran Awal Pregnant?

Nak Tanya Mommy2 Semua, Laksa Boleh Makan Ke Awal Kehamilan? Sy Pernah Terbaca Laksa Blh Sebabkan Keguguran.. Share Dgn Sy Ya Mommy2.. Teringin Nak Makan.. Tp Kalau Bahaya Sy X Makan Lah.. Tq in advance

1 Balas

Sy tk tau betul ke tak. Tp sejujur nya sy ni hantu laksa, dripd trimester 1 sampai dekat bersalin, sy tibai laksa kedah dan asam laksa je. Cuma tk mkn la nenas yg dibagi sekali tu. Alhamdulillah kandungan okay. Baby pun lahir Alhamdulillah semua selamat.