PENING PENING

Nak tanya mommy2. Sehari dua ni kepala saya jadi pening2, baring pening, dduk pening tapi takde sampai nak jatuh. Kepala ni rasa kebas tak boleh baring lama2 & dduk lama2. Saya nak pegi kk ,kang menunggu kang hilang pening saya. Ni kira HB low ke?

2 Balas

sy sebelum ni kena yang sama macam puan, tapi lepas dr bagi sy ubat tambah darah.. dah okay.. sy sarankan puan pergi cek dr, swasta jika tak boleh menunggu lama..

hb low tu