Pening² kepala

Hi just nak tanya ni..saya dh masuk hari ke 4 pening² kepala,rasa macam nak baring saja tapi masa sya check pakai pregnancy test negative.then saya tidak tw simptom² org mengandung mcmmna😅#bantusharing

1 Balas

sis ada lewat period ke sis ? kalau x ada , tu mungkin migrain tu sis cuba pegi klinik

4y ago

sis kalau nak conceive bby cuba pergi ke pakar puan o&g . dorang akan bagi ubat dan haid akan menjadi teratur sis .