Pening kepala

Adakah kerap pening kepala tandahnya kurang darah (hb low).. apa nak buat ya

2 Balas

Boleh jdi hb low.. Boleh jdi hypo (kurang gula).. Kalau hb low.. Sis kne bnyk consume zat besi + vitamin C.. Kalau hypo.. Mnum air manis or Gula2 okay dh..

4y ago

Sy ada tye nurse blh beli kt farmasi yg berperisa..time nk minum air gula tu bwak p kk..nurse sndri akan bncuh..xsma dgn yg kk pnya..cz ada perisa oren..xde rsa sgat time nk mnum tu sy tye pngalamn org lain yg dh cuba

Sy pening kpla jgk sis..xkira siang malam..tu slah stu alhan jgk..hb sy ok 13.2..

4y ago

Beza 1w je kita sis..jga kndgan elok2..smga diprmudahkn semua😉