8w1day

Nak tanya mommy², boleh ke makan maggie. rasa teringin sangat. sebelum preggy tak heran pun dengan maggie.

7 Balas

Boleh je, sebulan sekali, buat lepas teringin. Macam sy, sy rebus dulu mi tuu kemudian ganti airnya dan guna separuh je perencah. Mmg kurang umpph tp dpt lepas teringin jd laa. Sbb maggi ni ad wax and msg. Tak elok utk tumbesaran bby

Boleh je sis. Alhamdulilah saya pon start preggy pantang nampak Maggie. Alhamdulilah okey

Boleh. Untuk bagi lepas teringin je.

boleh tapi jangan selalu

saya makan je ...

Boleh je

Boleh