Morning Sickness

Nak tanya mommies² kandungan 5weeks dah mula morning sickness ke?

52 Balas

sy permulaan xd munth2 . hnye asik sakit perot dn cirit birit . pdhl mkn bnd same je mcm ank2 dn suami mkn . mkn pon mknn d msk sndri tpi pelik cirit birit ari2 . da hmpir 1bln asik sakit perot tu fitasat je rse mcm preggy . ingt sala . mse tu suami cuti bgtau suami yg rse mcm preggy tolg belikn test preggy tu . kali prtama check xnmpk hasil sbb test preggy tu trbasah result dy tu . jdi kabur sgt . mtk suami beli yg jenis lain check eskn . tup2 mmg preggy . lps da 2bln kndgn bru strt munth2 tpi bkn pagi . kebnykn mlm munth2 . dy strt ptg atau tghari smpai mlm . serius lembik mse tu dn still ad cirit birit juga mse tu . tpi kuat kn dri mkn juga wlau pon luak blik sbb xnk bdn xd khasiat . uhuhu 😂😂