Scan gender 21 weeks

Saya baru scan gender but tak berapa nk jelas. Mummy rasa mmg baby boy ke 🙈 #First_Baby #ingihintahu

Scan gender 21 weeks
1 Balas

Boy tu.. Td sy p detail scan.. Masa 18w nampak boy. Tiba2 tadi 23w girls pulak xde pistol. Dah beli baju boy dah n bagi nama. Tp xpe pakai je la baju boy pun hehehe baby cpt besar. Hari2 bercakap dgn baby dgn nama lelaki Rupanya...alhamdulillah buat detail scan baby normal.. Ibu pun gembira.. Tp nk boy.. Hehehe