Gender Scan

Nak tanya ada tak ibu2 yang gender scan baby girl tp kluar baby boy?? #21 weeks

7 Balas

Paling jarang berlaku. Sebab kalau scan nampak girl, selalunya memang confirm girl. Lagi2 kalau nampak 3 line tu ha. Kalau scan nampak boy tu baru ada possibility untuk keluar2 jadi baby girl sebab tersalah pandang tali pusat sebagai kemaluan

Adeee mcm adik sy, dia dh 2org ank gegirl..Punya laa nk boboy, g scan..Doc ckp boy..Punyaa laa suka, aleh2 beranak keluar gegirl 😂😂 alahaiii mmg laa syg anak, tp hampa laa scan punya pasal 😆

Saya. Masa anak first, saya scan 3 kali. Dekat klinik yang berbeza. 3 kali scan tu semua perempuan. Tapi bila bersalin keluar bebird 😂 saya sarung je baju warna pink pun. Lantokk 🤣

Kalau girl biase mmg confirm. Kalu boy tu kdg2 ade kluar girl sbb tgk2 pistol tu rupenya tali pusat

2nd baby, scan 3x Dr pun yakin Kata girl- sekali keluar boy

i scan boy last keluar girl😑

tgok jugak