First time preggy?

Nak tanya mommies, First time mommy tau mommy pregnant ??? Menangis atau jerit??? Tanda2?

46 Balas

Dua2 x.. Sy n hubby tergelak2.. Sbbnya, sy kwin hmpir 2thun tiap2 bln akn cek upt.. Dr jenis yg murah bli online smpai lah yg mahal sbb kononnya lebih tepat.. Last2 test kit yg sy pkai n sah positive tu sbnaqnya dah expired.. So tergelak2 lah kmi berdua. 😅

4y ago

Sbb sy slu bli stok dan simpan. Xsgka yg tiggal last tu dah expired. Tp wlaupun expired, alhamdulillah skg dah 35weeks pon. Hope smua baik2 shj.