Sembelit n berak tak lawas lepas bersalin

Hi, nak tanya mommies. Ada tak sesape ade masalah berak sembelit n berak kdg lawas tak lawas lepas bersalin? Bby dah nak 7months pun masih mcm time pregnant dulu.. nak buat apa eh.. kena buasir time pantang pun tak hilang lg 😭🥹

14 Balas

saya pon prnah masa dlm pantang ank sulung.. mmg susah sgt membuang mcm nk beranak😭 dekat setahun gak lah,😌 alhamdulilah lepas kwan saya bagi cdangan mkn jelly detox nd jelly kurma perfectus alhamdulilahh lawas ja membuang, mmg elok, lepas brsalin pon boleh amalkan, sbb yg kurma tuk tmbahkan tenaga, nd susu badan☺️ klu awak nk tya apa² mseg pm saya nah..