Nak tanya mcm mana nk hlg kan putihan. Tadi msuk alat dalam vagina blh thn rasa skt. Kptsan xtau la lagi mcm mana nnti??‍♀️

2 Balas

Berhenti makan semua jenis, roti, biskut, tepung, food yang ada yis Dan gula serta semua yang manis2. Makanan Ni semua galakkan keputihan. Makan byk bawang putih, yang goreng pun sodap😋 boleh try makan probiotic macam pure yogurt (takde perisa), atau gum arabic.

5y ago

👌🏻 tq sis

banyakkan minum air masak , kurangkan makanan dan minuman yang manis. sentiasa basuh sampai bersih pakai air garam

5y ago

👌🏻 tq sis