Nipple cracked

Hi nak tanya, mcm mana nak sembuhkan nipple cracked ni? Sakit gila woo smpi rasa fobia dan giveup nak df anak 😭 . Lepastu sementara dia heal kan, perlu ke tak kita still bg df dkat anak. Atau hold dlu? Bantuin saya mommies

5 Balas

usia baby? lekapan baby dgn breast awak betul tak. dah check belom?

2y ago

most wc awak❤️. faham perasan awak. sy dulu pon mcm awak masa 1st baby. nipple crack teruk dn mcm trauma nk sua breast dkt baby. last2 baby nipple confuse. tp baby reject susu fm. so jadi la sy epmom. inn shaa allah, awak mampu buat okay. jgn stress tau. percaya diri awak boleh💪🥰