DIrect feeding

Hi nak tanya. anak saya 3 bulan. dia taknak df maybe sebab dari awal dah bagi botol so dia nipple confuse. so skrg saya nak ajar dia utk df balik , boleh ke kalau guna nipple shield? nipple shield apa yang okay yer.? #pleasehelp

2 Balas

sama mcm sy sis.. sy guna yg dkt momohouse,hrga pown murah jer.. skrg bby duk df dgn nipple shield tu jer.. krg dh botol..hehe 3bln lbih jgk bby nye

2y ago

Senang ke nak guna? Anak saya tak pandai nak hisap thru nipple shield tu

Dr awal saya pakai botol NUK utk elak nipple confuse...