New obimin

Hi nak tanya, mcm mana makan obimin ni ye? Sebelum ni saya makan obimin dari klinik, tapi semalam check up doc cakap obimin takda stock and suruh beli kat farmasi . Bila dah beli , saya try makan , saya terus muntah , apa yang saya makan semua habis terkeluar , yang klinik bagi okay je saya makan, yang ni pening loya mual semua ada . Kenapa eh?

New obimin
13 Balas

alhamdulillah...sy ok je mkn ubat ni.

sy syorkan awk mkn obimin pluz . lgi ok .

3y ago

Sis, nak tanya saya beli obimin pluz di pharmacy. Kandungan dh 7 bulan keatas, macam mana cara makan? Telan ke hisap? Sbb bau dia mcm coklat 😅 lupa tanya pharmacy mcm mana cara makan

makan ubat dgn jus oren