New Obimin

Hi momies, saya nak tanya adakah normal bila kita ambil new obimin kepala rasa pening sangat. semalam baru check kk and nurse suruh makan new obimin . lepas makan kepala sakit sampai malam. ada tak ibu ibu pengalaman macam saya? #firstbaby #julydue

2 Balas

Sya pun dlu tdak ssuai dgn obimin tp Dr bg obimin pluz. Sbb ubat tu kuat sgt sya pening sgt2.. Lepastu sya bgtau Dr and Dr suggest sya beli iberet. Alhamdulillah hb naik pg 14 dri 7.9 😅

Sy pun sama masa 1st trim mkn ok tp bila msuk 2nd sy pening lpas mkn. Nurse advice mkn masa nk tdo. Lpas sy buat mcm tu ok rasa.