implementation bleeding ke??

Hi nak tanya. Masa tarikh expected period kluar spotting warna cokelat sikit. Then esokny ada lagi tp sikit juga setompok pakai panty liner saja. Next day, sy tggu2 xde kluar pape da..2 hari sje mcm tu. Then, Sy check upt 1 line saja. Betul ke implementation bleeding @ tanda nk period nanti. Ni 1st time jdi. Tanda period xde juga 🤧. Help??

1 Balas

kalau upt 1line,.. xde sape berani ckp sis pregnnt, better test lain selang 3 ary,... kdng kita terlampau nak anak buat simpton tu jdi mcm tu,...