Period or pregnant... Confius right now..

Adea tak sape yg pnah mcm sy.. Period dtg shri awal dri due date sptutnya priod.. Tp, period xheavy flow.. 1hb - 5hb oktober 2019, 1st day period.. haevy and pnuh pad.. but, 2nd day.. just spotting jerx smpi hri ke 5th day period.. But, yesterday i start period 26hb oktober 2019 1st day, xdea tanda spotting or drah pdea pad or panty liner.. If buang air kcil adea kluar drah skli.. but, xdea ketulan and wrna dia mcm merah pkat kecoklatan mcm tuu.. it's normal kea? Please help me..?!!

6 Balas

Nak tau pregnant ke x check upt

cer try test upt

🤷‍♀️

normal kot sis ..

5y ago

Normal kea? Awk pnah experience mcm ni jugak ke sis.. actually nyh try to ttc for second time pregnant lpas brsalin ank 1st.. tp, xpnah plak jdi cm nyh.. hurm..

Period.

Pengalaman sy, hari ke 14-16 keluar darah tapi tak byk. Check upt pd hari ke 28, positif..