Berapa week ye boleh minum air kelapa?

hye.. saya 28 week 3day.. nak tanya berapa week ye kita boleh minum air kelapa.. adakah saya dah boleh minum ☺️? sorry bertanya🙏🏻

4 Balas

saya minum dari awal pregnant sampai sekarang.. inshaAllah bole ja minum sis. kecuali kalau doc ada kata memang takle minum, kena pantang, tp kalau sis takde apa2 masalah, bole ja

Saya dari tau pregnant dah minum air kelapa sis haha. Skrng ni masuk 30w masi minum juga.

saya daripada 15w setiap minggu minum air kelapa sekarang dah 29w takde apa2

Boleh je minum bila2 masa asalkan takda allergy. Air kelapa banyak khasiat