Rasa sakit pinggang menyucuk

Nak tanya mak mak semua , sy baru nak msuk 6weeks. Tapi tiba2 malam ni sy sakit sgt pinggang menyucuk2 mcm rasa sakit period senggugut. Risau jugak sbb tadi iron baju berdiri lama kot ehh ?? Normal ke sakit mcm gini. Risau bayi dlm kandungan je. Dah la tk sempat check up lagi baby semenjak buat pregnancy test haritu. Di uji masalah keawangan ☺️mungkin allah akan bagi rezeki utk anak kedua ni lebih lagi inshallah doakan sy kuat ye ibu semua

1 Balas

Puan, jangan buat aktiviti berat / angkat berat , jangan berada dlm posisi yg sama dlm tempoh lama. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat