Vaksin booster

Nak tanya la saya pregnet dh 12 minggu 1/2/2022 ni dapat apoiment cucuk vaksin booster pernah keguguran pada 12/9/2021 haritu selamat tak klu saya ambil vaksin booster tu?

2 Balas

Cuba call dulu klinik atau pusat vaksin tu untuk confirmkan bila boleh ambil. Seeloknya disarankan lepas 14 minggu untuk booster. Saya pun pernah gugur, ambil booster masa 16 minggu Alhamdulillah ok je semua

Ya, setuju call klinik yg puan buat cek up & pusat vaksin tu.