KEPUTIHAN SELEPAS BERSALIN

Hi nak tanya la saya dah 3bulan bersalin. Normal ke keluar keputihan susu bertali? Anak fully bf

4 Balas

Saya pernah macam tu. Lepas bersalin keputihan jadi bertali dengan kental. Saya ubah lifestyle/diet. Keputihan jadi normal. Tak dan nak pergi klinik. Kalau keputihan awak tu buat awak rasa sakit, pergi klinik ya.

4w ago

Faham. So far tak sakit. Cuma pelik sbb saya sebelum ni takde masalah keputihan. Lepas beranak ada pulak.

sy ank dah 6tahun pon kdg2 ada jugak keluar tapi selang beberapa hari dtg period lepas hbis period elok xde keluar

3w ago

Oh mcm tu. Saya dah 2minggu mcm tu keluar keputihan bertali ni. Nak kata nak dtg period mcm tak je sbb anak fully bf. Tapi tak mustahil. Boleh je kalau betul dia nak mai hehe okay baik thanks ye

Sis normal as long xgatal xde kuar warna slain putih smbl tu sis amal air barli no sugar ye

3w ago

Okay terima kasih ye