Tanda bersalin

Salam mummyss. Sy nk tanya kalau kelua keputihan ketul2 tu tanda bersalin ke. Banyak btl la keputihan klua, tadi baru je keluar keputihan lendir2.. itu normal ke atau mmg tanda bersalin? Sy 38weeks dh.. mohon penjelasan yer mami2 smua, sy first baby ni.. #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Sy dh 38w5h Ade jgk kputihan tp x brsalin pn lg dh dkt smggu kputihan kluar tp xdela krap sgt..maybe normal kot...if Ade selit darah dlm kputihan brula tanda brsalin..tupon mgkin amik dlm 3-4 hri jgk Bru brsalin tgk pd tubuh c ibu...in Sha Allah smoga kite yg tgh tggu due ni smua slmat brsalin n chat wlafiat tmsuk baby...aminn🤲🤲🤲